Samisteluvaatekokeiluja

Hyvien ilmojen viimein tultua tänne, päätin lähteä vähä kuvailemaan aiemmin tehtyjä vaatteita. Talven puolella tein äidilleni pidemmän tunikan, jossa oli trikootaskut omalla peuraprintillä. Kuitenkin kaavoja tehdessä tein pienen laskuvirheen ja lisäksi turha varman päälle pelaaminen, teki sen, että tunika olikin aivan liian suuri pienelle äidilleni. No, sain siis itselleni kotitunikan. Tunika on mukavan löysä ja ilmava, mutta mallinsa takia, ei kovinkaan imarteleva. Jatkoa varten täytyykin kehitellä pientä muotoa kaavaan, jottei tunika näytä teltalta päällä.



Joulukuussa kävin myös Mathildedalin joulumyyjäisissä (joista voit lukea täältä). Sinne tein uusia lastenvaatteita peuraprintillä, collegepaitoja sekä trikoisia pitkähihasia. Koska kaikki tuotteet eivät menneet kaupaksi, nappasin omalle tytölle omat kappaleet käyttöön. 

Jonkin aikaa sitten havahduinkin siihen, että näissä kahdessa vaatteessa olisi hyvä ottaa kivoja samistelukuvia. Vaatteet eivät ole liian samanlaisia, mutta ovat silti samaa kuosia ja sopivat yhteen. Tosiaan, koska ilmat muuttuivat ihanan keväisiksi, päätin pyytää siskoani apuun ja lähdimme ulos kuvailemaan. Kuvaustausta löytyi oman rivitalon päädystä, joten pitkälle ei tarvinnut lähteä.



Koska oma taapero on mielettömän vilkas tapaus, ei kuvaaamisesta meinannut tulla mitään. Ulos pääseminen ja tädin näkeminen olivat niin lyömätön kombo, ettei äitin kanssa kuvissa seisominen ja poseraaminen kiinnostanut. No, tästä oppien täytyy yrittää seuraavien samisteluvaatteiden kanssa keksiä jotain millä saada myös neiti kiinnostumaan edes hetkeksi.

Kommentit

Suositut tekstit